معلقة لبن بودرة
بيضة
رشة ملح
معلقة كبرية زبدة طرية
التزين (اختيارى)
حبة البركة
سمسم
لوز شرائح (مش ضرورى اوى دى زينة مش اكتر)
الطريقة
اخلطى الدقيق و الخميرة و السكر و اللبن البودرة كويس جدا
ثم اضيفى الزبدة و رشة الملح
و اعجينى لغاية لما تبقى العجينة مطاطية
و كوريها كورة كبيرة و غلفيها بالسوليفان كويس و خليها تخمر لمدة ساعة
بعد لما تخمر قسميها كور متساوية
و رصيها فى صينية مدهونة و مرشوة بالدقيقة كويس
رصيها زى الصورة كده ملاصقين لبعض
اتركيها مغطاة جيدا لمدة ساعة تانية
و بعدين ادهنيها بخليط البيضة مع ال 3 معالق لبن و زينيها بالسمسم - حبة البركة
اخبزيها فى فرن سابق التسخين
لمدة 15 دقيقة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق